Home > SVE ZA DOM > Interijer > Rasvjeta > Osvjetlite obraz svoga doma
 
 

Rasvjeta

Rasvjeta je jedan od bitnijih elemenata u uređenju doma. Rasvjetna tijela mogu podići svaki prostor stoga je bitno voditi računa o njihovu razmještaju.

Osvjetlite obraz svoga doma

Ako u svom domu želite stvoriti posebnu atmosferu, nemojte posezati samo za zidnim bojama, slikama ili drugim dekorativnim sadržajima. Budite originalni i izaberite maštovita rasvjetna tijela.

Ova lampa se pali samo kad u nju ubacite kovanicu...
Od sada svoje omiljene knjige i časopise možete odložiti i "u lampu".
Svjetiljka koja tone..Dizajner ove lampe inspiraciju je pronašao u filmu "Titanic".
Svjetiljke koje će zasigurno privući znatiželjne poglede vaših gostiju...
Savršen izbor za sve koji vole "noćne šetnje" po kući..

Rasvjetna tijela će najlakše osvijetliti mračne kutove vašeg doma i uvelike odrediti način kako će boje i oblici ostalih elemenata utjecati na ugođaj u njemu. Bilo da se radi o kupaoni, hodniku, spavaćoj, dječjoj ili dnevnoj sobi -rasvjetna tijela se uklapaju u svaki prostor. Osim toga, rasvjeta je vrlo praktična dekoracija jer može sakriti sve nedostatke i dodatno naglasiti sve pozitivne karakteristike vašeg doma.

Izbor rasvjetnih tijela je dobar pa pri odabiru prikladne lampe možete sve u potpunosti prepustiti svojoj mašti i željama na volju. Ako želite „odudarati“ od ostalih, to ćete najlakše postići odabirom otkačene svjetiljke koju možete kupiti u gotovo svakom trgovačkom centru koji drži do sebe. No, ipak nemojte slijepo slijediti trendove nego se potrudite dizajn nove svjetiljke uskladiti s dizajnom namještaja u svome domu.

Dizajneri su doista jako maštoviti pa vam neće biti teško pronaći rasvjetno tijelo po svojoj mjeri. Na izbor se nude lampe raznih oblika, boja i dimenzija, a neke čak mogu poslužiti kao stalak za knjige i časopise dok se druge pale tek kad u njih ubacite kovanicu.


Oni kreativniji i sami mogu izraditi unikatne svjetiljke, a sjenila se mogu kupiti gotova. Vaze, razne posude ili boce mogu pritom poslužiti kao tijelo svjetiljke, a gotovo kupljena sjenila možete ukrasiti raznim materijalima poput šarenih stakalaca, sitnog kamenja, raznih tkanina, a možete ih obojati i u svoju omiljenu boju.

Ponuda je doista široka, a ako vas zanima što se sve nudi na tržištu "ludih lampica", zavirite u našu fotogaleriju.

03-12-2014
Savjeti: 1 do 2