Home > SVE ZA DOM > Interijer > Podovi i zidovi > Crna boja zidova
 
 

Podovi i zidovi

Kod uređenja ne zaboravite da su podovi i zidovi važni elementi vašeg doma čiji izgled može popraviti (kao i narušiti) cjelokupni dojam nekretnine.

Crna boja zidova

Pri spomenu na crne zidove u stanu većinu će ljudi proći jeza, no postoje nova rješenja i ideje kojima ćete učiniti da zidovi crne boje izgledaju fantastično.

Zid iza uzglavlja u crnoj boji

Ukoliko ste dovoljno odvažni da se upustite u avanturu s crnom bojom imajte na umu da ne mora sve biti tako crno: možete obojiti samo jedan zid, jednu plohu, načiniti crnu pozadinu ili samo umetnuti  crne detalje (poput bordure  ili trake za zidove) – sve će ovo promijeniti izgled vašeg interijera

Crno obojeni zidovi stvoriti će dramatičan, no ujedno i elegantan izgled, ali će pored svega i vizualno smanjiti prostor, stoga s njima treba postupati „oprezno“.
Ako ste skeptični prema crnilu, no ipak dovoljno odvažni da to učinite, Crozilla Vam savjetuje da tek jedan zid u sobi „zavijete“ u crno, a ostale ostavite u nekoj svjetlijoj boji, najbolje u bijeloj – kako prostor ne bi izgledao manji no što zapravo je.

Visoki stropovi i puno prirodnog svijetla idealni su ambijenti kojima crna boja najbolje pristaje. Ona, dakako, dobro pristaje i u manjim prostorijama, a posebno ako joj se pridruže detalji druge boje – što bi činilo izvrstan kontrast, ali bi ujedno i poboljšalo „učinak“ crne boje.
Predmeti u raznim bojama, poput tirkizne, crvene ili bijele, na crnim će plohama izgledati odlično te će potpuno doći do izražaja.

Ipak, postavlja se pitanje: jeste li dovoljno hrabri da isprobate crne zidove u svom domu? 

Follow Crozilla.com's board Zidovi crne boje on Pinterest.
03-12-2014
Savjeti: 1 do 2