Home > SVE ZA DOM > Interijer > Namještaj > Poslovni prostor u vlastitom domu
 
 

Namještaj

Opremite svoj dom namještajem koji će Vaš prostor učiniti ljepšim.

Poslovni prostor u vlastitom domu

Pri uređenje kuće ili stana pomno se planira uređenje svake prostorije kako bi svaki dio nekretnine bio pravilno iskorišten. Uz standardne prostorije poput dnevne i spavaćih soba, kuhinje i kupaonice, danas se, ukoliko postoji prostor za to, i radne sobe polako nameću kao neophodne.

Mnogo je vrsta poslova koji omogućuju rad iz vlastitog doma. Radne sobe ili kućni uredi polako se „udomljavaju“ u kućama i stanovima postajući najvažnije sporedne sobe. Dolaskom internetske ere i ekspanzijom korištenja računala gotovo da i nema kuće ili stana u kojoj barem jedan kutak nije opremljen radnim stolom namijenjenim za držanje računala.

Radna soba – dobro rješenje za rad od kuće

Radna soba dobro je rješenje za sve one koji svoj posao nose doma. Posao koji se mora obaviti nakon radnog vremena mogao bi prije biti gotov ako se obavlja o prostoriji opremljenoj baš toj svrsi.

Kako opremiti ured ili radnu sobu?

Čist i uredan radni prostor pomoći će da se osoba koja u njemu radi svoje misli fokusira na posao. 

Crozilla.com preporučuje da se iz prostora kao što je radna soba izbace svi predmeti i namještaj koji će nepotrebno odvlačiti pažnju osobe koja tamo planira raditi. Radnu sobu ili radni kutak poželjno je opremiti predmetima koji će djelovati inspirativno i poticati osobu da u tom prostoru radi i stvara. 

 Ured u kući ima svojih prednosti

Mnogo je građana koji svoj posao mogu obavljati od kuće. Ured u vlastitom domu ima svojih prednosti, a Crozilla.com donosi neke od njih.

Ušteda vremena i novca neke su od najvećih prednosti ureda u kući. 

Za najam poslovnog prostora potrebno je svaki mjesec plaćati najamninu i režije. Prema podacima oglasnika za nekretnine Crozilla.com prosječne tražene cijene najma poslovnih prostora kreću se oko 10 eura po metru kvadratnom. Oni koji se odlučuju za kupnju vlastitog poslovnog prostora, primjerice ureda ili ordinacije, moraju računati da prema statistikama Crozilla.com prosječna oglašavana cijena iznosi oko 1500 eura po metru kvadratom. Gledajući iznose potrebne za najam ili kupnju poslovnog prostora, ured u vlastitoj kući ili stanu financijski je isplativija opcija, te time i bolja, barem za početak dok se posao ne uhoda i prihodi od poslovanja ne porastu. 

Mnogi građani svaki dan provedu barem sat ili dva putujući do posla i natrag. Ušteda vremena koje bi svakodnevno potrošili na putovanje, probijanje kroz gradske gužve i čekanje u kolonama dosta su dobar razlog za poslovanje od kuće. 

Osobama koje imaju mogućnost rada od kuće, mnogo je lakše balansirati između privatnog života i posla s obzirom da se oboje „odvija“ na istoj lokaciji.

Ideje za uređenje radne sobe ili ureda u kući potražite na Pinterest profilu portala Crozilla.com:

21-09-2016
Savjeti: 1 do 6