Home > SVE ZA DOM > Interijer > Namještaj > Bijelo i prozračno
 
 

Namještaj

Opremite svoj dom namještajem koji će Vaš prostor učiniti ljepšim.

Bijelo i prozračno

Ima li što ljepše od bijelog namještaja? Zanemarit ćemo čišćenje i prepustiti se maštarijama kako bi bilo uživati u dekoriranju doma bijelim namještajem.

Tijekom ljetnih vrućina neka vas hladi bijela boja i u vašem domu. Ne samo da je moderna i da se lako kombinira sa svim drugim bojama te uklapa u svim prostorijama, ona je tijekom ljeta jedna od najpoželjnijih boja jer umjesto da upija svjetlosne zrake, ona ih odbija.
Samim time vrućina ostaje vani. Ovo ne djeluje samo na vašoj odjeći, već i u kući. Bijela je jedna od najupečatljivijih boja u domu. Lako se kombinira s ostalim bojama i malo je domova u kojima je nećete pronaći, stoga možemo reći kako se ubraja i među dominantne boje u našim kućanstvima.

I bez obzira koliko bila prisutna prilikom dekoriranja teško ćete naći sve bijelo. Njena osjetljivost nas sprječava da je koristimo u svim prostorijama. Pogotovo u kućanstvima gdje su djeca jer traži veliku brigu.

Bijeli zastori, bijele zavjese, razni bijeli detalji – sve su to stvari na koje smo navikli… Također, navikli smo i na bijele kupaonice. I malo tko da neće primijetiti potpuno bijele kuhinje, velike bijele krevete, ormare. Njihova upečatljivost nikoga ne ostavlja ravnodušnim jer otvara prostor čineći ga prozračnim i otvorenim.

28-11-2014
Savjeti: 4 do 6