Home > SVE ZA DOM > Dekoracije i uređenje > Uskrs > Najljepše uskršnje dekoracije
 
 

Uskrs

I za vrijeme Uskrsa vaš dom može biti prigodno ukrašen:  izradite maštovite ukrase i dekoracije, obojite pisanice…

Najljepše uskršnje dekoracije

Korizma je započela, a dani do Uskrsa polako se odbrojavaju. Dani su sve duži, priroda je sve šarenija, a sunčeve zrake sve snažnije. Priroda govori da je Uskrs blizu, stoga je vrijeme da i dekoracijama svoga doma učinite korak prema najvećem kršćanskom blagdanu.

Ukrasite dom cvijećem

Svoj dom tijekom cijele godine možete dekorirati cvijećem, a proljeće je najpovoljnije razdoblje za to. Uberite tulipane ili zumbule iz vrta, a njihovu vazu ili teglicu obložite granama i dobiti ćete prekrasno gnijezdo iz kojeg „raste" cvijeće.

Ukoliko nemate volje ili vremena za izradu gnijezda, gotovo jednako dobar efekt dobiti ćete ukoliko teglicu cvijeća stavite u običnu košaru te ju popunite pisanicama.

Gnijezdo

Vaše su pisanice iz godine u godinu u istim košaricama? Vrijeme je da i to promijenite! Izradite (ili kupite) malena gnjezdašca u kojima će pisanice doći do izražaja i blistati u punom sjaju.

Košarice

Odlučite li se za pisanice u „standardnim" košaricama, portal Crozilla.com donosi ideju kako da i njih učinite zanimljivima.

Na dno košarice stavite umjetnu travu, na koju ćete staviti pisanice. Bilo bi dobro da pisanice budu u istom tonu kao i sama košarica. 

Zelenilo

Dom ukrasite zelenilom. Obična jaja stavite na dno teglice ili vaze sa cvijećem i dobit ćete odličnu blagdansku dekoraciju.

Grančice 

Pisanice možete istaknuti i na sasvim drugi način – objesiti ih na grane. Izađite iz kuće i sa prvog stabla koje vam se svidi uberite grančice koje ćete ukrasiti pisanicama - može li biti jednostavnije od ovoga? Naravno, u ovom slučaju bitno je da pisanice načinite na način da iz jaja prvotno ispušete sadržaj ili da koristite umjetne pisanice načinjene od plastike ili stiropora.

 

Follow Crozilla nekretnine's board Uskrs - Easter decorations on Pinterest.
12-03-2015
Savjeti: 1 do 6