Home > SVE ZA DOM > Dekoracije i uređenje > Uskrs > Jedostavni uskrsni ukrasi
 
 

Uskrs

I za vrijeme Uskrsa vaš dom može biti prigodno ukrašen:  izradite maštovite ukrase i dekoracije, obojite pisanice…

Jedostavni uskrsni ukrasi

Tradicionalnim ukrašavanjem smatra se bojanje jaja koje djecu čini najsretnijima. No osim toga jaja se postavljaju i kao ukras na stolu. Bilo da se odlučite za jednobojna ili šarolika jaja, svaka od njih imaju svoju draž i posebnost.

To ovisi o vašoj želji kakav stol želite: jednostavan ili neki neobičan s puno raznolikih boja?!
Što god odaberete nećete pogriješiti, ipak samo pripazite da ne pretjerate.  

Složite li pisanice u korpice dobit ćete jedan od najljepših, a ujedno i najjednostavnijih uskršnjih ukrasa. Osim jaja u korpice možete posložiti i proljetno cvijeće koje se tijekom travnja nalazi u vašim vrtovima.

S poznatim i popularnim ukrasima kao što je pile ili uskrsni zec ukrasite korpu i podarite joj osobni štih. Takozvanu umjetnu travu koja uspješno mijenja svježe cvijeće možete naći u gotovo svim trgovinama. Kao jednostavan ukras dovoljno je posložiti zelenilo s nekoliko uskrsnih simbola i dobit ćete neodoljivu kombinaciju.

Nezaobilazna je i uskrsna grana koja će dodatno obogatiti Vaš dom. Njena prednost leži u jednostavnosti pripreme, dovoljno je pronaći granu i ukrasiti je šarenim jajima.
Jedan od ukrasa mogu biti i svijeće na stolu, ali ovaj put u jajolikom obliku. Svijeća uvijek daje poseban štih stolu, a za vrijeme Uskrsa možete ih pronaći u odgovarajućim oblicima te na taj način proslaviti ovaj najveći katolički blagdan.

Follow Crozilla nekretnine's board Uskrs - Easter decorations on Pinterest.
04-12-2014
Savjeti: 2 do 6