Home > SVE ZA DOM > Dekoracije i uređenje > Trikovi za ljepši dom > Decoupage tehnika ukrašavanja
 
 

Trikovi za ljepši dom

Crozilla Vam donosi ideje i savjete za uređenje doma, te izradu dekoracija i ukrasa koji će uljepšati vašu kuću ili stan.

Decoupage tehnika ukrašavanja

Jedna od popularnih tehnika ukrašavanja o kojoj se u posljednje vrijeme priča naveliko, svakako je decoupage (dekupaž) tehnika ukrašavanja.

Glavna odlika decoupage ili salvetne tehnike koja je pridonijela njenoj popularnosti svakako je jednostavna primjena te mogućnost upotrebe na gotovo svemu: od svih elemenata namještaja do nakita, kutija, različitih ukrasa kao što su vaze i okviri za slike, posuđe

Ukratko, što Vam god padne na pamet možete ukrasiti ovom tehnikom. Također, može se koristiti na različitim podlogama, a daje neobične i zanimljive rezultate. Pojedinci tvrde kako je njena jednostavnost neopisiva te najmanje dijete može ukrašavati pomoću salvetne tehnike. 

Prilikom ukrašavanja potrebno vam je kvalitetno ljepilo, salvete ili neke druge izrezane slike, dobra volja i obilje mašte. Pripremite se, očekuje Vas super zabava, a osim toga zaboravite na stare komade namještaja. 

Follow Crozilla.com's board Savjeti za uređenje interijera. Interior design ideas on Pinterest.
13-01-2015
Savjeti: 4 do 23