Home > SVE ZA DOM > Dekoracije i uređenje > Trikovi za ljepši dom > Zidne tetovaže-apsolutni must have
 
 

Trikovi za ljepši dom

Crozilla Vam donosi ideje i savjete za uređenje doma, te izradu dekoracija i ukrasa koji će uljepšati vašu kuću ili stan.

Zidne tetovaže-apsolutni must have

Zidovi vašeg doma su tmurni i dosadni? Možda su upravo „zidne tetovaže“ pravo rješenje za monotoniju vašeg doma. One će na vrlo jednostavan način učiniti vaš dom i poslovni prostor jedinstvenim i atraktivnim.

Monotoniju jednobojnih zidova možete razbiti jednim od svojih omiljenih ili šaljivih motiva.
Vaše omiljene životinje mogu oživjeti na zidovima doma. Tattoo mačke savršen je za one koji nemaju vremena za pravog kućnog ljubimca.
Cvijeće koje ne vene apsolutni je hit za svaku prostoriju.
Minimalistički uređenim prostorima tribleovi daju poseban štih.

No, što se zapravo krije iza tog modernog pojma?Wallstickers ili zidne tetovaže posljednji su svjetski hit unutarnjeg uređenja. To su naljepnice za zidove izrađene od svilenkaste folije, debljine 0,8 mm.

Na tržištu su dostupni različiti motivi, veličine, oblici i boje, a najčešće se lijepe na zidove dnevnog boravka, spavaće sobe i hodnika. Osim na zidove mogu se primijeniti i na sve ostale ravne i glatke površine poput prozora, vrata, stolova, ormara, frižidera…

Lako se stavljaju pa je upravo zbog toga moguće bilo kojem prostoru dati osobnu notu i stvoriti ugođaj po vlastitoj mjeri. A ako ih se ubrzo i „zasitite“, moguće ih je vrlo lako i odlijepiti. Jednostavno ih „zagrijete“ fenom da se lakše odlijepe. Gotovo!

Moguće ih je izraditi i sukladno vašim željama, sklonostima i dizajnu, ako među već gotovim „zidnim naljepnicama“ ne pronađete svog favorita. Mogućnosti su neograničene.

Ako poželite stvoriti ugodnije životno okruženje i pokazati originalnost u svoja četiri zida, a dosta vam je mukotrpnog lijepljenja tapeta, jeftinija i znatno jednostavnija alternativa su zasigurno „zidne naljepnice“.

Još niste sigurni jesu li „zidne naljepnice“ prikladne i za vaš dom? Zavirite u fotogaleriju zidnih tetovaža i uvjerite se da svaki zid može biti moderan i jedinstven.  


03-12-2014
Savjeti: 8 do 23