Home > SVE ZA DOM > Dekoracije i uređenje > Trikovi za ljepši dom > Jesenske dekoracije doma
 
 

Trikovi za ljepši dom

Crozilla Vam donosi ideje i savjete za uređenje doma, te izradu dekoracija i ukrasa koji će uljepšati vašu kuću ili stan.

Jesenske dekoracije doma

Došla je jesen, dani postaju sve kraći i tmurniji pa je vrijeme da unesete malo šarenila u svoj dom. Jesen je najzahvalnije godišnje doba što se dekoriranja tiče, baš zato što sve rekvizite za prekrasne dekoracije možete pronaći gdje god da sve osvrnete.

Lišće, češeri, žirevi, kestenje, lješnjaci – sve navedeno uljepšati će Vaš dom, a dobar izgled bit će zagarantiran. Portal Crozilla.com donosi ideje za uređenje doma u jesenskim tonovima. Pogledajte što sve možete napraviti kako bi Vaš dom mirisao na jesen:

Uredite ulaz u kuću
Želite li ostaviti dobar prvi dojam najprije trebate urediti ulaz u kuću! Učinite to tako što ćete pred vrata staviti tepih ili otirač u šarenim jesenskim bojama. 

Vjenčić na vratima 
Crozilla savjetuje da od grančica, lišća i raznih jesenskih plodova napravite svoj jesenski vjenčić kojim ćete ukrasiti ulazna vrata. Vjenčić napravite od grančica te ga omotajte suhim lišćem ili raznim jesenskim plodovima. 

Jesenski plodovi 
Jesenski plodovi najbolji su za sezonsko dekoriranje doma. Možete ih pronaći gdje god da se okrenete, a najbolje od svega je to što su potpuno besplatni. Nekoliko bunedva na prozoru ili ispred ulaznih vrata odličan su izbor za jesensko dekoriranje. Postavite ih nekoliko zajedno ili ih pofarbajte raznim jesenskim bojama u bijelim ili zlatnim tonovima.

Dekoracija stola
Vaš stol također može pokazati da je jesen došla. Crozilla Vam savjetuje da i njega dekorirate jesenskim bojama i plodovima poput kestena, suhog lišća, žireva.... 

Svijeće i svijećnjaci 
Lišće, grančice i razni jesenski plodovi super su za ukrašavanje doma. Kombinirajte ih sa svijećama i svijećnjacima ili ih stavite u različite staklene posude i dobiveni rezultat biti će odličan. Svijećnjaci ili vaze ne moraju uvijek služiti svojoj svrsi – Crozilla Vam savjetuje da ih ove jeseni napunite žirevima ili kestenima i unesite prirodu u svoj dom. 

Suho cvijeće 
Suho cvijeće odličan je izbor za jesensko dekoriranje. Koristite biljke jesenskih boja poput žute, zlatne, smeđe, narančaste. Košaru napunite suhim cvijećem i stavite ju u kuhinju ili dnevni boravak. Crozilla savjetuje da  za cjelokupni jesenski dojam u košaru dodate još pokoju suhu grančicu. 

Tkanine u jesenskim tonovima
Crozilla podsjeća da ne zaboravite na tkanine koje će krasiti Vaš dom. Krevete i stolove odjenite u tkanine najljepših jesenskih tonova.

Follow Crozilla nekretnine's board Jesenske dekoracije doma- Fall decorating tips on Pinterest.

Pri preuzimanju ovog teksta ili njegovih dijelova molimo Vas da navedete izvor (Crozilla.com) i link na izvorni tekst.

03-12-2014
Savjeti: 9 do 23