Home > SVE ZA DOM > Dekoracije i uređenje > Trikovi za ljepši dom > Učinite svoj dom romantičnim
 
 

Trikovi za ljepši dom

Crozilla Vam donosi ideje i savjete za uređenje doma, te izradu dekoracija i ukrasa koji će uljepšati vašu kuću ili stan.

Učinite svoj dom romantičnim

Učinite svoj dom romantičnim mjestom gdje ćete boraviti s voljenom osobom. Neka romantika i nakon Valentinova vlada vašim domom!

Rekli bismo, romantike nikad dosta! Lijepa riječ upućena od onih i onima koje volimo svakomu će učiniti dan ljepšim. Neka vaš dom i nakon Valentinova bude ispunjen ljubavlju. Ispunite ga sitnicama i učinite ga romantičnim.

Napomenimo kako romantične ideje ne moraju biti čuvane samo za 14. veljače, već ih tijekom cijele godine možete koristiti u svom domu. 

Nije samo crvena ruža romantičan poklon. Vrlo ženstven i romantičan cvijet je primjerice magnolija koja će i vašoj prostoriji dati dašak romantike, bez obzira gdje je stavili. Bio to hodnik ili dnevni boravak, prostorija će oživjeti. Jedan je od ljepših cvijetova i žene ga obožavaju. Zbog svoje ljepote savršeno se uklapaju u svaki dekor. Stoga želite li izmamiti osmijeh na licima svojih voljenih poklonite im magnoliju.


Savršen recept kako započeti dan ispunjen romantikom je doručak u dvoje. Ujutro i nije baš lako smišljati neka ukusna jela, stoga izaberite nešto jednostavno i ukusno što oboje volite. Motiv za dekoriranje rano ujutro pronađite u činjenici da ćete nekome uljepšati dan. I zapamtite, nije važno što pripremite već način na koji to servirate. Neka to bude doručak u krevetu ili neko mjesto na kojem nemate običaj doručkovati. Hoće li to biti na Valentinovo ili neki drugi dan, ostavljamo vama na izbor.

Jedno od mjesta koje bi gotovo uvijek trebalo odisati romantikom svakako je vaša spavaća soba. Dobra vijest je što uz malo truda to možete postići. Najvažnije je da imate udoban i lijep krevet i svaku drugu dekoraciju je lako postići. Stoga upotrijebite jednostavne metode. Vaša spavaća soba izgledat će romantično uz pravi odabir posteljine. Jer, ima li što romantičnije od prekrasne posteljine? 

Hoće li stol biti romantičan ili ne u većini slučajeva ovisi o boji koju izaberete. Stol bi trebao izgledati luksuzno. Naravno, ne mora sve biti skupo – mješavina visoke i niske kvalitete također se može iskombinirati i stol će izgledati predivno. No, ako ste u mogućnosti za romantične večere uvijek koristite svoj najbolji porculan. Život je kratak!

Meni tiskan na rupcu ili vaša ljubavna poruka više su nego li modernog izgleda. Ako se potrudite to vas neće ni skupo koštati, a pokazuje kako vam je stalo i da ste se potrudili i planirali kako bi to bila prekrasna večer. 

I da, ne zaboravite cvijeće…obilje cvijeća! A i puno, puno i puno svijeća.

02-12-2014
Savjeti: 10 do 23