Home > SVE ZA DOM > Dekoracije i uređenje > Jesenske dekoracije > Jesenske dekoracije na vratima
 
 

Jesenske dekoracije

Za kišnih, jesenskih dana uljepšajte svoj dom toplim bojama i dekoracijama koje ćete načiniti od prirodnih materijala. 

Jesenske dekoracije na vratima

Jesen je već došla stoga je vrijeme da svoj dom dekorirate u skladu s godišnjim dobom. Zaželite gostima dobrodošlicu šarenim jesenskim vijenčićem na vratima.

Za izradu sezonskog vjenčića za vrata dovoljno je koristiti tipične jesenske predstavnike: suho lišće, kestene, žirove te druge jesenske plodove po želji.  

Sve što treba učiniti za izradu vjenčića je na okruglu cvjećarsku spužvu ili drugu podlogu rasporediti grančice i jesenske plodove s kojima raspolažete te ih učvrstiti žicom, vrpcom ili zalijepiti silikonskim ljepilom. Praznine u vjenčiću poželjno je popuniti lišćem ili grančicama i na koncu još jednom sve zajedno učvrstiti.

Vjenčić na vratima učestala je dekoracija mnogih domova, a za sve one koji su ih se već zasitili Crozilla donosi savjete kako na jednostavan način izraditi drugačiju dekoraciju koja će također krasiti ulaz u kuću ili stan:

Dekoracija od konzervi i cvijeća


Crozilla donosi super ideje za dekoriranje! 

Potrebno Vam je: 

Postupak izrade:

  1. Premažite konzerve silikonskim ljepilom, te ih omotajte ukrasnom vrpcom 
  2. Na dno konzerve stavite stiropor ili spužvu i u to zabijte cvijeće 
  3. Odrežite dva komada vrpce koji će poslužiti kao ručke za vješanje. Zalijepite ih na konzerve , te na svaki početak-kraj vrpce zalijepite dekoracijske gumbe.

Vaša dekoracija je gotova.

28-11-2014
Savjeti: 2 do 2