Home > SVE ZA DOM > Dekoracije i uređenje > Božić > Nezaboravne ideje za umatanje poklona
 
 

Božić

Božićno razdoblje mnogima je najljepše vrijeme u godini. Crozilla vam donosi ideje za izradu najljepših božićnih ukrasa i dekoracija.

Nezaboravne ideje za umatanje poklona

Božićni darovi postali su jedan od važnih elemenata. Ove godine Vam donosimo nekoliko novih ideja kako da izgleda Vaš poklon. Ali ne zaboravite, bez obzira na omot važno je da bude darovan od srca.

Ovaj Božić poklanjajte “osobne“ poklone!!! Postavite najmanju kutijicu na vrh i sve ih skupa povežite „prevelikom“ vrpcom te na vrhu načinite ogromnu mašnu koja će svemu dati glamurozan izgled. Koristite ukrasne vrpce različitih širina, oblika i boja. Običnu smeđu vrećicu ukrasite trakicama, grančicama biljaka pa čak i lijepim gumbima kako biste „običnoj“ vrećici dali osobnost, a poklon učinili još osobnijim. Ne morate za svaki poklon kupovati drugi papir, uz malo mašte dovoljni su Vam dva ili tri lista papira (ovisno o količini darova) koje ćete lijepo kombinirati (međusobno). Što može biti ljepši poklon od cvijeta?!Primjere ukrasa pronađite u našoj galeriji!  

Celofan
kombinirajte sa šarenim papirom, napravite sami (ili preuzmite na www.lilazilla.com) poklon kartice te ih zavežite ukrasnim vrpcama i dobit ćete prekrasno upakiran poklon! Kupljenu mašnicu možete pretvoriti u prekrasan cvijet tako da vrhove mašnice prerežete škarama. Posebne, lijepe i jednostavne svijeće učinite još posebnijima tako da ih vežete vrpcom i dodate ručno izrađenu poklon karticu. Iskoristite prošlogodišnje čestitke i izrežite blagdanske motive koji mogu poslužiti kao poklon kartice na novim darovima! Pustite trakice neka čine čuda! 

Masni, šareni, ukrasni papiri
trebaju vrlo malo dodataka, zato je najbolji detalj jednostavna bijela trakica. Za veće darove najprikladniji su slikoviti šareni papiri, a darovi mogu stajati samostalno bez ikakvih dodataka. Unesite dodir prirode „konzervicama“ tako da na vrh stavite – uz ukrasnu vrpcu – i grančice bora ili neke druge biljke.

04-12-2014
Savjeti: 3 do 14