Home > SVE ZA DOM > Dekoracije i uređenje > Božić > Božićna rasvjeta
 
 

Božić

Božićno razdoblje mnogima je najljepše vrijeme u godini. Crozilla vam donosi ideje za izradu najljepših božićnih ukrasa i dekoracija.

Božićna rasvjeta

Božićna rasvjeta daje svečani izgled božićnim ukrasima te čini sve blještavijim i atraktivnijim. Božićna svjetla mogu sadržavati nizove malih ili velikih lampica za ukrašavanje božićnih stabala i ostalih dijelova vaše kuće ili stana.

Razraditi plan kako ukrasiti za Božić znači dati cijelom susjedstvu novi čarobni dodir i učiniti ga rajem na zemlji. Božićna svjetla jedan su od glavnih simbolika koje povezujemo s Božićem.

Ukrašen obiljem božićnih lampica, naš dom dobiva novi, blagdanski izgled.
Crozilla vam donosi nekoliko savjeta i ideja:

Prije nego li počnete bilo kakvo ukrašavanje žaruljama obavezno ih naiprije provjerite. Kada radite vanjsku rasvjetu provjeravajte ih svako malo jer se lako stresu i unište. Stoga budite oprezni kako Vaš trud ne bi bio uzaludan, a i osigurat ćete se od opasnosti.

Pobrinite se da su svjetla i produžni kablovi koje koristite vani odobreni za vanjsko korištenje. Minijaturna svjetla grade relativno manje topline tako da su sigurnija. Koristite ih osobito kod stvari koje su zapaljive. Ne koristite vanjski produžni kabel bez odgovarajućeg uzemljenja i osiguranja.

Osigurajte žice kad ih spajate električnom trakom kako se ne bi rastavile. Koristite odgovarajući tip konektora. Ne smijete koristiti čavao ili spajalicu žice u mjestu gdje je slaba izolacija jer to može dovesti čak i do kratkog spoja.

Ideje za božićne dekoracije pronađite i na Pinterest profilu oglasnika Crozilla:

04-12-2014
Savjeti: 5 do 14