Home > SAVJETI > Savjeti za uspješnu prodaju nekretnina > Objavite video u oglasu
 
 

Savjeti za uspješnu prodaju nekretnina

Crozilla donosi savjete koji Vam mogu pomoći da brže i jednostavnije prodate svoju nekretninu.

Objavite video u oglasu

Oglasnik Crozilla.com svojim oglašivačima nudi još jednu funkcionalnost, a to je objava videa u oglasima.

Vjerojatno ste već i sami primijetili kako broj video oglasa na internetu raste iz dana u dan, bez obzira radi li se o online izdanjima dnevnih novina ili pak, pregledavanju sadržaja na društvenim mrežama.
Ponekad se fotografijama ne može dovoljno dobro prikazati nekretnina koja se prodaje ili iznajmljuje, a u tom slučaju video može popraviti stvar.

Prilikom postavljanja oglasa na Crozilla.com oglašivači imaju mogućnost, uz tekstualni opis nekretnine i fotografije, postaviti i video kojim će još bolje prikazati nekretninu, što će oglas učiniti zanimljivijim, a time ujedno i učinkovitijim.

Navedena funkcionalnost uvedena je na Crozilla.com kako bi prodavatelji mogli što bolje prikazati i istaknuti nekretninu koju žele prodati ili iznajmiti, te kako bi i potencijalni kupci ujedno mogli stvoriti što bolju sliku o nekretnini koja ih zanima.

Kako mogu postaviti video u oglas na Crozilla.com?

Postupak objave videa u oglasima na Crozilla.com vrlo je jednostavan, te ga korisnici mogu postaviti u samo nekoliko koraka, no video prethodno mora biti objavljen na YouTube servisu.

1. korak - Kopiranje linka sa YouTube kanala
Na YouTube kanalu pronađite video koji želite dodati u oglas na Crozilla.com.
Kliknite na URL i označite ga. Kliknite desnim klikom na označeni URL i otvorit će se brzi izbornik na kojem je potrebno odabrati opciju copy/kopiraj.

2. korak - Dodajte link u oglas
U korisničkom sučelju MojZila, u obrascu za predaju oglasa potražite polje „Video link“.
Funkcijom paste/zalijepite link u navedeno polje i nastavite s predajom oglasa.

3. korak - Pogledajte oglas
Nakon što u oglas unesete sve potrebne podatke, te završite s njegovom predajom, svoj video možete pregledati u samom oglasu.

08-02-2018
Savjeti: 1 do 21