Home > SAVJETI > Savjeti za uspješnu prodaju nekretnina > Kvalitetnim oglasnima brže do kupaca
 
 

Savjeti za uspješnu prodaju nekretnina

Crozilla donosi savjete koji Vam mogu pomoći da brže i jednostavnije prodate svoju nekretninu.

Kvalitetnim oglasnima brže do kupaca

Od iznimne je važnosti oglašavati nekretninu u odgovarajućoj rubrici!

 

 

 

 

 

 

 

Oglas za nekretninu koja se prodaje ili iznajmljuje najčešće je prvi, a ponekad i jedini način kojim potencijalni kupci mogu doći do informacija o nekretnini koja ih zanima.

Upravo je zato kvaliteta oglasa iznimno bitna kako bi se neka nekretnina prodala ili iznajmila u što kraćem roku.

Kvalitetan oglas sadrži sve potrebne i točne informacije o nekretnini koja se oglašava, ali osim točnih podataka, nužno je i da je oglas postavljen u odgovarajućoj rubrici kako bi ga potencijalni kupci ili unajmljivači mogli pronaći. 

Nije rijetkost da pojedini oglašivači jeftino prodaju neku nekretninu na dobroj lokaciji, no upiti ne stižu! Ono što će dio njih potom učiniti je spuštati cijenu dok ne naiđe kupac. No, uzrok slabog odaziva nerijetko je oglas koji je oglašen u neodgovarajućoj rubrici. 

Oglasi u krivim rubrikama, primjerice kuća koja se prodaje u rubrici „Stanovi“ ili pak poljoprivredna zemljišta koja se prodaju u rubrici koja je namijenjena građevinskim zemljištima – samo su neki od primjera na oglasniku Crozilla.com kojima oglašivači narušavaju kvalitetu oglasa za nekretninu koju žele prodati ili iznajmiti.  

Valja imati na umu da oglasi postavljeni u neodgovarajućim rubrikama samo odužuju vrijeme prodaje nekretnine, ali ujedno narušavaju i sliku oglašivača jer se time stvara dojam kako dotični ne brinu dovoljno o nekretninama koje prodaju ili, još gore, o nekretninama čiji su posrednici u prodaji.

Vrlo je mala vjerojatnost da će kupac koji traži stan u Zagrebu pretraživati, primjerice, ponudu u nekom drugom gradu, kao i da će kupac koji traži vinograd ili oranicu isto tražiti u ponudi građevinskih zemljišta za prodaju.

21-07-2017
Savjeti: 2 do 21