Home > SAVJETI > Savjeti za uspješnu prodaju nekretnina > Zašto angažirati agenciju za posredovanje u prometu nekretninama?
 
 

Savjeti za uspješnu prodaju nekretnina

Crozilla donosi savjete koji Vam mogu pomoći da brže i jednostavnije prodate svoju nekretninu.

Zašto angažirati agenciju za posredovanje u prometu nekretninama?

Kupujete ili prodajete nekretninu ? Dvojite trebate li za pomoć angažirati agenciju za nekretnine? Niste usamljeni u takvoj dilemi. Kako bi vam olakšali donošenje odluke, portal Crozilla.com u suradnji s agencijom „ORBIT Nekretnine“ donosi primarne razloge zbog kojih se kupci i prodavatelji odlučuju zatražiti pomoć agencije za posredovanje u prometu nekretninama.

Za portal Crozilla.com, direktorica agencije „ORBIT Nekretnine“, Dajana Furgala Šuper, rekla je sljedeće:
„Budući da je informiranost o rizicima kupovine, nesređenim vlasničkim odnosima, brojnim prevarama, nerazumijevanju zemljišno knjižnog prava itd., u Republici Hrvatskoj dosta velika mnogi kupci u potrazi za vlastitim domom potraže uslugu agencije tj. posrednika.

Primarni razlozi koji kupce navode na spomenutu odluku su:

Kao odgovor na sve navedeno, agencija svojim kupcima pruža standardnu uslugu u vidu potrage i ponude velikog broja nekretnina koje odgovaraju postavljenim parametrima bez suvišnog lutanja po neadekvatnim nekretninama a koje ne zadovoljavaju zahtjeve budućeg vlasnika. Agent je sa svojim iskustvom, znanjem i poznavanjem tržišnih okolnosti  uvijek spreman dati odgovor o kvaliteti nekretnine, infrastrukture, pravnog stanja, cijene, kao i dodatnih mogućnosti preuređenja ili eksploatacije predmetne nekretnine ukoliko će ista biti kupljena kao investicija.

Primarni razlog koji navodi prodavatelje da prodaju prepuste agenciji su:

22-05-2015
Savjeti: 10 do 21