Home > SAVJETI > Savjeti za uspješnu prodaju nekretnina > CROZILLA-SAVJETI za dobivanje većeg odaziva!
 
 

Savjeti za uspješnu prodaju nekretnina

Crozilla donosi savjete koji Vam mogu pomoći da brže i jednostavnije prodate svoju nekretninu.

CROZILLA-SAVJETI za dobivanje većeg odaziva!

Prodajete nekretninu, no Vaš oglas nitko ne primjećuje? Pročitajte naše savjete i učinite svoj oglas vidljivijim

1. ATRAKTIVAN NASLOV PRIVLAČI POTENCIJALNOG KUPCA
Koristite snažne i kreativne naslove kako bi privukli veću pažnju potencijalnih kupaca. Ako se nekretnina nalazi u gradu, spomenite naziv ulice u naslovu. Kao pomoć u traženju optimalnog naslova slobodno iskoristite našu slagalicu rečenica gdje možete slagati rečenice po Vašoj želji.

2. FOTOGRAFIJE UZ OGLAS
Dokazano je da se oglasi s fotografijama češće otvaraju i pregledavaju. Stoga uz oglas priložite i fotografiju nekretnine ako želite privući više posjetitelja i ostaviti bolji dojam na potencijalnog kupca. Na Crozilla portalu omogućeno vam je da priložite do 12 fotografija. Svakoj priloženoj fotografiji možete dodijeliti neki opis (interijer, eksterijer) te jednu od njih označiti kao naslovnu fotografiju koja će biti prikazana kod pretraživanja oglasa. Uz fotografije, oglasu možete priložiti tlocrt, ali i videosnimku objekta (mpeg format do 3MB).

3. USKLADITE CIJENU S PROSJEKOM
Cijena nekretnine ima veliki utjecaj na količinu odaziva potencijalnih kupaca/najmoprimaca za Vašu nekretninu. Oglasi koji nemaju prikazanu cijenu (oni na upit) se manje čitaju i imaju manji odaziv. Provjerite da li je cijena Vaše nekretnine usklađena s prosječnom traženom cijenom za tu lokaciju. Ako nekretnina uistinu kvalitetom zaslužuje visoku cijenu, onda to istaknite u naslovu sa epitetima kao “Luksuzno”, “Kvalitetno” i slično. Odudara li nekretnina koju prodajete od prosjeka svojom kvalitetom, luksuznošću i cijenom te je ne uspijevate prodati/iznajmiti, istaknite je na naslovnici u posebnoj rubrici TopPonuda kako se ne bi stopila s ostalim oglasima.

4. ISTAKNITE NEKRETNINU UNUTAR ISTE LOKACIJE
Istraživanja su pokazala da se najviše pretražuju prvih nekoliko stranica koje tražilica izbaci. Jedan od kriterija pri pretraživanju nekretnina je i lokacija. Želite li izdvojiti Vašu nekretninu unutar određene lokacije, uključite TopListing. Uključivanjem usluge TopListing, oglas s Vašom nekretninom bit će prikazan na početku prve stranice.

02-02-2015
Savjeti: 13 do 21