Home > SAVJETI > Savjeti za uspješnu prodaju nekretnina > Na portalu Crozilla.com broj upita porastao za 289%
 
 

Savjeti za uspješnu prodaju nekretnina

Crozilla donosi savjete koji Vam mogu pomoći da brže i jednostavnije prodate svoju nekretninu.

Na portalu Crozilla.com broj upita porastao za 289%

Tijekom mjeseca kolovoza na portalu Crozilla.com zabilježen je osjetan porast broja posjetitelja, pregleda stranica, otvaranja oglasa, a to sve je rezultiralo i povećanjem broja upita za pojedinačne oglase.

 

Brojke govore same za sebe

Analiza podataka portala Crozilla.com pokazala je kako je tijekom kolovoza zabilježen vrlo velik porast broja posjetitelja, otvaranja oglasa kao  i upita potencijalnih kupaca putem maila, a ta je brojka drastično povećana u odnosu na svaki prethodni mjesec ove godine.

Oglašavanje nekretnina u Njemačkoj

Suradnja portala Crozilla.com i njemačkog portala za nekretnine Immowelt.de ostavila je dobar utisak na domaće prodavatelje, ali isto tako i na kupce u Njemačkoj koji pokazuju interes za našim nekretninama. Za 33000 oglasa objavljenih putem portala Crozilla.com, koji se automatski prikazuju i na Immowelt.de, njemački potencijalni kupci (putem tog renomiranog njemačkog portala) u prosjeku mjesečno pošalju 300 upita. 

 

Broj upita mailom porastao za 289 posto! 

Broj otvaranja oglasa na portalu za nekretnine i turizam Crozilla.com na mjesečnoj je razini porastao čak za 54,3 posto, te je u dosegao brojku od 72.500 otvaranja.  Broj upita putem maila za objavljene oglase na portalu Crozilla.com tijekom kolovoza porastao je čak za 289 posto.  

Broj pregleda stranica portala Crozilla.com u kolovozu je porastao za nešto više od 49 posto, a u istom je vremenu broj posjetitelja porastao za 36 posto, dok je broj jedinstvenih posjetitelja bio za 32,5 posto veći no tijekom srpnja.

 

Oglašivači sve više nekretnina prodaju i iznajmljuju putem portala Crozilla.com

Analizirajući oglase koje su korisnici izbrisali s portala Crozilla.com iz razloga što su nekretnine prodane ili iznajmljene, tijekom mjeseca kolovoza 23,7 posto takvih nekretnina prodano je preko portala Crozilla.com, dok ostatak prodanih i iznajmljenih nekretnina otpada na sve ostale medije zajedno.

 

Dvoumite li još uvijek gdje oglasiti svoju ponudu nekretnina,  kuću, stan ili zemljište koje prodajete, brojke portala za nekretnine i turizam Crozilla.com dovoljno govore same za sebe.

 

 

01-10-2014
Savjeti: 21 do 21