Home > SAVJETI > Savjeti za stanare i stanodavce > Budi moj cimer
 
 

Savjeti za stanare i stanodavce

Kako bi bili dobri stanodavci, ali i dobri podstanari, bitno je održavati nekretninu kao i dobrosusjedske odnose.

Budi moj cimer

S mjesecom rujnom brucoši koji su stigli u novi grad i studenti otvaraju sezonu lova na stanove i intenzivno traže osobu s kojom bi mogli podijeliti troškove stanarine i režija.

Najmodavci im vole iznajmljivati, jer znaju da roditelji strepe nad svojom djecom i da će na vrijeme podmirivati njihove troškove.
Prema podacima portala za nekretnine i turizam Crozilla.com glavnina tržišta najma stanova „otpada“ na studente koji u većim gradovima traže stanove u kojima će boraviti narednu akademsku godinu. Špica sezona najma studentskih stanova i potražnje za cimerima događa se u rujnu, a već tijekom kolovoza studenti započinju s „češljanjem“ oglasa u potrazi za idealnim stanom za najam. 

 „HITNO tražim cimericu za dvosobni stan u Varaždinu!“ – jedan je od oglasa kojeg početkom akademske godine možemo okarakterizirati kao poziv upomoć! 

Traženje cimera ili stana za najam putem društvene mreže

Koliki je problem pronaći cimera ili idealan stan za najam u Zagrebu, Splitu, Rijeci ili Osijeku… znaju samo oni koji su se barem jednom okušali u tom poduhvatu. Crozilla.com je prepoznala važnost odabira odgovarajućeg stana i sustanara,  pa je tako na popularnoj društvenoj mreži Facebook otvorena  stranica pod imenom “Budi moj cimer!”. 

Oglasi za traženje cimera ili  stana za najam u Zadru, Rijeci, Šibeniku ili Zagrebu svakodnevica su toj društvenoj mreži.  
„Tražim cimera u dvosobnom stanu u Zagrebu na Trešnjevci.“
„Tražim cimera za zajedničko traženje stana i Osijeku."
„Iznajmljujem stan studentima u Zadru na poluotoku. Cijena 1200 kn + režije.“
„Od 01.09. tražim cimericu sa stanom u Rijeci!“ – samo su neki od oglasa koji se svakodnevno objavljuju na Facebook stranici Budi moj cimer. 

Na zidu možete objaviti oglas, izmjeniti iskustva i saznati više o osobama s kojima biste uskoro mogli početi živjeti putem njihova profila. Možda se upravo u Vašem slučaju pokaže da je Facebook stranica „Budi moj cimer!“ bila idealno rješenje.

Portal Crozilla.com svima želi da pronađu točno ono što im odgovara te da ove jeseni i ubuduće dobiju na dar idealnog cimera i korektnu cijenu najma koja podrazumijeva odgovarajuću poziciju, opremljenost i uređenje stana.

Facebook stranica “Budi moj cimer

04-12-2014
Savjeti: 4 do 13