Home > SAVJETI > Kupnja nekretnine > Kako pronaći idealnu nekretninu
 
 

Kupnja nekretnine

Crozilla Vam donosi pravne savjete, ugovore vezane uz trgovinu nekretninama kao i linkove koji mogu biti od koristi prilikom kupnje ili prodaje nekretnina.

Kako pronaći idealnu nekretninu

Postoje brojni kupci koji znaju kakvu nekretninu i na kojoj lokaciji žele, no to jednostavno nikako ne mogu pronaći. Crozilla.com ima rješenje: MojAgent traži nekretninu umjesto Vas.

MojAgent usluga je portala Crozilla.com koja omogućuje korisnicima da pronađu nekretninu kakvu žele.

Naime, aktivacijom ove usluge korisnici odabiru parametre poput vrste nekretnine, lokacije ili cijene, a svi novi oglasi, prema zadanim kriterijima, korisniku će svakodnevno dolaziti direktno na e-mail, ili će ih, u drugom slučaju, kontaktirati agencije za promet nekretninama. 

Prepustite stvar stručnjacima 

Korisnici ovu uslugu mogu koristiti i na još jedan način. Naime, oni mogu označiti žele li da ih kontaktiraju agencije za nekretnine. U tom slučaju Crozilla.com pronaći će one agencije koje rade na području na kojem korisnik traži idealnu nekretninu te im proslijediti upit i kontakt podatke koji su navedeni prilikom aktivacije ove usluge.

Kako aktivirati uslugu MojAgent?

Usluga "MojAgent" može se aktivirati prilikom svakog pretraživanja baze nekretnina na Crozilla.com.

Kada korisnik prilikom pretraživanja oglasa unese kriterije pretrage npr. Stanovi prodaja u mjestu Zagreb, sustav će izlistati ponudu oglašenih nekretnina, a desno na dnu stranice pojaviti će se prozorčić u kojem korisnik može aktivirati Moj Agent kako bi mu svi novi oglasi iz te rubrike i mjesta stizali direktno na e-mail. 

Kako bi pretraga bila učinkovitija, a rezultati što precizniji, bilo bi dobro da korisnici, pored lokacije i vrste nekretnina, odrede i raspon cijena ili željenu površinu nekretnina.

Brzo i jednostavno do željene nekretnine

Koristeći MojAgent, korisnici više ne moraju svakodnevno gubiti vrijeme kako bi pronašli ono što traže, jer će im aktivacijom ove usluge oglasi sami pristizati na mail, odnosno, ukoliko žele, agencije za nekretnine kontaktirat će ih kako bi im ponudili ono što traže.

15-02-2016
Savjeti: 2 do 4